Software linking as alteration : framework for assessment under European copyright law - Honkasalo, Pessi (IPR University Centerin julkaisuja, ISSN 1796-8194, 2012)
Tiivistelmä suomeksi.
Keywords: atk-ohjelmat : EU-direktiivi; tekijänoikeus : atk-ohjelmat; tekijänoikeus : EU-oikeus