Muotosäännösten tulkinta ja KKO 2011:32 - yhden ongelman täsmäratkaisu vai laajempi linjaus? - Tammi-Salminen, Eva (Lakimies, 2012)
Interpretation of formal requirements and Supreme Court case KKO 2011:32 - one-off ruling or general principle (s. 1005).
Keywords: oikeustapaukset : Korkein oikeus; oikeustoimi; muotovaatimus; laintulkinta; kiinteistöt; lahjat; aviopuolisoiden oikeussuhteet