Suomen yleisen arvopaperioikeuden modernisointi - arvopaperitililain kynnyksellä - Marjosola, Heikki (Lakimies, 2012)
Modernisation of Finland's general securities legislation - at the threshold of the securities accounts act (s. 376-377).
Keywords: arvopaperit; arvo-osuudet; arvopaperikauppa; sijoittaminen