Selvitys ulkomaalaislain perheenyhdistämissäännösten tarkistamisen taustaksi - Vanamo-Alho, Annikki; Suomi. Sisäasiainministeriö (Sisäasiainministeriön julkaisu, ISSN 1236-2840, 2012)
Tiivistelmä myös suomeksi.
Keywords: maahanmuutto; perhe; perheenyhdistäminen; maahanmuutto : Norja; maahanmuutto : Ruotsi; maahanmuutto : Tanska; pakolaiset