Nuorten työmarkkinatukioikeus ja koulutukseen hakeutuminen : työmarkkinatuen saamisen edellytyksenä olevan kouluttautumisvelvoitteen arviointitutkimus - Aho, Simo; Pitkänen, Sari; Vanttaja, Markku (Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisuja, ISSN 1797-3554, 2012)
Ungas rätt till arbetsmarknadsstöd och skyldighet att söka till utbildning.
Keywords: työttömyysturva; työttömyys : nuoret; ammatillinen koulutus; koulutus; opiskelijavalinnat; työmarkkinatuki; vaikutukset; arviointi