Muutosvaalit 2011 - Borg, Sami (Selvityksiä ja ohjeita / Oikeusministeriö, ISSN 1798-7059, 2012)
Referat.
Keywords: eduskuntavaalit; vaalikampanjat; vaalijärjestelmät; media; mielipidetutkimus; sosiaalinen media; äänestyskäyttäytyminen; poliittinen käyttäytyminen; vaalirahoitus; uskonnot; populismi