Institutionaalinen luottamus : tutkimus kuntien luottamuksesta valtioon - Harisalo, Risto; Rannisto, Pasi-Heikki; Stenvall, Jari (Acta / Suomen kuntaliitto, ISSN 1237-8569, 2012)
Resumé. - Summary.
Keywords: kunnallishallinto; kunnallispolitiikka; kunnat; luottamus; valtio; valtionhallinto