Huostaanottoasiat hallinto-oikeuksissa : tutkimus tahdonvastaisten huostaanottojen päätöksentekomenettelystä - Godzinsky, Virve-Maria de (Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkimuksia, ISSN 1797-562X, 2012)
Taking a child into care: research of decision making in administrative courts.
Keywords: huostaanotto; lastensuojelu; lainsäädäntö; hallintolainkäyttö; arviointi