Veropetoksen yritys erityisesti kelvottoman yrityksen ja tehokkaan katumisen näkökulmasta - Maijala, Kalle (Edilex, 2011)
Futile attempt and effective renunciation of attempted tax fraud in Finnish criminal law.
Keywords: rikoksen yritys; veropetos; teko