Laadukas, kansainvälinen, profiloitunut ja vaikuttava yliopisto : ehdotus yliopistojen rahoitusmalliksi vuodesta 2013 alkaen - Suomi. Opetus- ja kulttuuriministeriö (Opetus- ja kulttuuriministeriön työryhmämuistioita ja selvityksiä, ISSN 1799-0327, 2011)
Kvalitetsinriktat, internationellt, profilerat och verkningsfullt universitet : ett förslag till finansieringsmodell för universiteten fr.o.m. år 2013.
Keywords: yliopistot; korkeakoulut; rahoitus; yliopistot : rahoitus : Alankomaat; yliopistot : rahoitus : Itävalta; yliopistot : rahoitus : Norja; yliopistot : rahoitus : Ruotsi; yliopistot : rahoitus : Tanska; ohjaus; koulutuspolitiikka; tiedepolitiikka; valtionrahoitus