Eläkkeet ja eläkkeensaajien toimeentulo 2000-2010 - Kautto, Mikko (Eläketurvakeskuksen raportteja, ISSN 1238-5948, 2011)
Abstract.
Keywords: eläkeläiset; eläkkeet; työeläkkeet; kansaneläkkeet; elinolot; köyhyys; verotus; tilastot; kansainvälinen vertailu : EU-maat