JulkICT-työryhmän loppuraportti : julkisen hallinnon ICT-hallinnon kokonaisvaltainen järjestämismalli - Julkisen hallinnon ICT-strategian, toimintamallin, hallintomallin ja rahoitusmallin kehittämisen lähtökohtia valmisteleva työryhmä (Valtiovarainministeriön julkaisuja, ISSN 1459-3394, 2011)
Tiivistelmä myös suomeksi.
Keywords: tietohallinto; tieto- ja viestintätekniikka; palvelut; valtionhallinto