Vankien poistumislupaehtojen rikkomiseen liittyvien riskitekijöiden tunnistaminen - Keinänen, Anssi; Tolvanen, Matti (Oikeus, 2010)
Tiivistelmä.
Keywords: vankilat; vangit; vankeinhoito; ft: poistumislupa