Siviiliprosessuaalista todistustaakkaa koskeva aineellinen prosessinjohto - Saranpää, Timo (Lakimies, 2011)
Substantive process management and the burden of proof in a civil case (s. 620).
Keywords: siviiliprosessi; oikeudenkäynti; todistelu; todistustaakka