Edunvalvonnasta elämänpolitiikkaan : naistenlehdet journalismina ja julkisuutena - Ruoho, Iiris; Saarenmaa, Laura (Tampereen yliopisto, Journalismin tutkimusyksikkö & Viestinnän, median ja teatterin yksikkö, 2011)
Summary.
Keywords: journalismi; aikakauslehdet; julkisuus