Sosiaalisen kestävyyden käsite ja mallintaminen - Alila, Antti (Sosiaali- ja terveysministeriön raportteja ja muistioita, ISSN 2242-0037, 2011)
Tiivistelmä myös suomeksi.
Keywords: sosiaaliturva; terveyspalvelut; sosiaaliset vaikutukset; kestävä kehitys; hyvinvointi; ft: sosiaalinen kestävyys; mallintaminen