Sääntelytarkkuus : oikeustaloustieteellinen doktriini ja sen kritiikki - Määttä, Kalle (Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkimustiedonantoja, ISSN 1235-9254, 2010)
The precision of legal rules : the doctrine within the law and economics approach and a critical view on it.
Keywords: sääntely; oikeustaloustiede; oikeusnormi; normit; standardit; soft law