Tuhansien iskujen maa : miesten kokema väkivalta Suomessa - Heiskanen, Markku; Ruuskanen, Elina (Publication series / European Institute for Crime Prevention and Control, affiliated with the United Nations, ISSN 1237-4741, 2010)
English summary.
Keywords: väkivalta : naiset; miehet : väkivalta; väkivalta