En ny biobankslag : betänkande - Sverige. Biobanksutredningen; Kärrström, Margit (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2010)
Sammanfattning. - Summary.
Keywords: biopankit : Ruotsi; biopankit : Pohjoismaat; bioetiikka : Ruotsi; yksilönsuoja : Ruotsi; henkilötiedot : Ruotsi