Yksityisen kopioinnin hyvitysmaksujärjestelmän kehittämistarpeet : selvitys nykyisen hyvitysmaksujärjestelmän toimivuudesta, näköpiirissä olevista haasteista ja kehittämistarpeista (Opetus- ja kulttuuriministeriön työryhmämuistioita ja selvityksiä, ISSN 1799-0327, 2010)
Tiivistelmä myös suomeksi.
Keywords: tekijänoikeus; tekijänoikeus : EY-direktiivi; tekijänoikeus : EU-maat; digitointi; optiset tallenteet; maksut