ERA 17 : energiaviisaan rakennetun ympäristön aika 2017 - Martinkauppi, Kirsi (Ympäristöministeriö : Sitra : Tekes, 2010)
Tiivistelmä. - Sammandrag. - Summary.
Keywords: maankäyttö; rakentaminen; energiatehokkuus; energia