Transplantti - metafora, mutta mistä? - Linna, Tuula (Lakimies, 2010)
Summary: Transplant - a metaphor, but for what? (s. 924-925).
Keywords: oikeusjärjestelmät; lakien yhdenmukaistaminen; Euroopan yhdentyminen