Syyttäjiin ja tuomareihin kohdistunut epäasiallinen vaikuttaminen Suomessa 2007-2008 - Junninen, Mika (Publication series / European Institute for Crime Prevention and Control, affiliated with the United Nations, ISSN 1237-4741, 2010)
Irregular influences directed at prosecutors and judges in Finland in 2007-2008.
Keywords: vahingonteko; lahjonta; väkivalta; syyttäjät; tuomarit; ft: häirintä