The European Union and health and human rights - Rothmar Herrmann, Janne (European human rights law review, 2011)
Abstract.
Keywords: henkilöiden vapaa liikkuvuus; ihmisoikeudet : EU-oikeus; terveydenhuolto : EU-oikeus; Euroopan unioni : terveyspolitiikka