Betænkning om huseftersynsordningen - Danmark. Justitsministeriet; Justitsministeriets udvalg om huseftersynsordningen (Betænkning, 2010)
Sammenfatning.
Keywords: kiinteistönkauppa : Tanska; kiinteistöt : Tanska; kuluttajansuoja : Tanska