Raskaana olevien päihteitä käyttävien naisten tahdosta riippumaton hoito perusoikeuksien kannalta - kenen etu ratkaisee? - Nieminen, Liisa (Lakimies, 2010)
Involuntary care and treatment of pregnant women with substance abuse problems from the standpoint of fundamental rights - whose rights come first? (s. 689-690).
Keywords: perusoikeudet; päihdehuolto; vapaudenriisto; lastensuojelu; sikiö; raskaus