Sukupuolisilmälasit käyttöön! : loppuraportti - Suomi. Sosiaali- ja terveysministeriö (Sosiaali- ja terveysministeriö, 2009)
Tiivistelmä. - Sammandrag. - Summary.
Keywords: yhdenvertaisuus : sukupuoli; ft: valtavirtaistaminen - mainstreaming; virkamiehet