Puoluerahoituksen avoimuus : vaali- ja puoluerahoitustoimikunnan mietintö - Vaali- ja puoluerahoitustoimikunta (Komiteanmietintö, ISSN 0356-9470, 2009)
Tiivistelmä myös suomeksi.
Keywords: vaalirahoitus; puoluerahoitus; vaalikampanjat; puolueet