Öljypäästömaksu hallinnollisena sanktiona - Raitala, Suvi (Oikeustiede, 2009)
Oil pollution payment as a coercive administrative sanction.
Keywords: öljy; ympäristömaksut; ympäristörikokset; pakotteet; seuraamukset; merioikeus; Euroopan ihmisoikeussopimus : artikla 6; oikeustapaukset