"Pahimmasta on päästy" : arviointi Peli Poikki -ohjelmasta ongelmapelaajien tukena - Pitkänen, Sari; Huotari, Kari (Raportti / Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, ISSN 1798-0070, 2009)
Sammandrag. - Abstract.
Keywords: terveydenhuolto; taloudelliset vaikutukset; sosiaaliset vaikutukset; rahapelit; peliautomaatit