Ulkomaalaisten tilapäinen työnteko Suomessa - Hertzen-Oosi, Nina von (Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisuja, ISSN 1797-3554, 2009)
Tiivistelmä myös suomeksi.
Keywords: ulkomaalaiset; vierastyövoima; työntekijät : ulkomaalaiset : Suomi; työsuhde; epätyypillinen työ; vuokratyö; työvoimapolitiikka; maahanmuutto