Sisäiset korot lähiyhtiöiden kansainvälisessä verotuksessa - Äimä, Kristiina (WSOYpro, 2009)
Summary (s. 539-556): The taxation of interest payments between associated enterprises.
Keywords: kansainvälinen vero-oikeus; verosuunnittelu; korko; konsernit; elinkeinoverotus