Skatteparadis og utvikling : tilstand, analyser og tiltak : utredning fra utvalg oppnevnt ved kongelig resolusjon 27. juni 2008 - Norge. Utenriksdepartementet (Norges offentlige utredninger, ISSN 0333-2306, 2009)
Sammendrag.
Keywords: veropako