Sikring mot tap av felleskostnader i borettslag : utredning fra et utvalg oppnevnt ved kongelig resolusjon 3. oktober 2008 - Norge. Kommunal- og regionaldepartementet (Norges offentlige utredninger, ISSN 0333-2306, 2009)
Sammendrag.
Keywords: asunnot : Norja; asuminen : Norja; osuuskunnat : Norja