Ammatillisen kasvun edellytykset hallinto-organisaatiossa - Salonen, Inari (Acta Universitatis Tamperensis, ISSN 1455-1616, 2009)
Abstract.
Keywords: ammattitaito; osaaminen; oppiminen; henkinen pääoma; julkishallinto; hallinnontutkimus; henkilöstökoulutus; henkilöstöhallinto; henkilöstö