Betænkning om visse køberetlige regler om sikkerhedsmangler - Danmark. Justitsministeriet; Justitsministeriets udvalg om køberetlig regulering af produktansvar (Betænkning, 2008)
Sammenfatning.
Keywords: kauppaoikeus : Tanska; tuotevastuu : Tanska