Jyväskylän yliopiston laadunvarmistusjärjestelmän auditointi - Urponen, Helka (Korkeakoulujen arviointineuvoston julkaisuja, ISSN 1457-3121, 2009)
Auditering av kvalitetssäkringssystemet vid Jyväskylä universitet.
Keywords: laatu; yliopistot : arviointi; yliopistot : laatu