De statliga beställarfunktionerna och anläggningsmarknaden : delbetänkande - Sverige. Trafikverksutredningen; Billinger, Nils Gunnar (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2009)
Sammanfattning (s. 7-12).
Keywords: julkishallinto : Ruotsi; kuljetus : Ruotsi; tilaaja-tuottajamallit