Uralin klusterit - Boltramovich, Sergey (Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisuja, ISSN 1797-3554, 2008)
Referat (kuvailulehti): Kustren i Ural.
Keywords: teollisuus : Venäjän federaatio; metalliteollisuus : Venäjän federaatio; öljy : Venäjän federaatio; energiantuotanto : Venäjän federaatio; metsäteollisuus : Venäjän federaatio; rakennusteollisuus : Venäjän federaatio; elintarviketeollisuus : Venäjän federaatio; vähittäiskauppa : Venäjän federaatio; klusterit : Venäjän federaatio