Individ og integritet : personvern i det digitale samfunnet : utredning fra Personvernkommisjonen oppnevnt ved kongelig resolusjon 25. mai 2007 - Personvernkommisjonen; Norge. Fornyings- og administrasjonsdepartementet (Norges offentlige utredninger, ISSN 0333-2306, 2009)
Sammendrag (s. 17-26).
Keywords: yksilönsuoja : Norja; tietosuoja : Norja; henkilötiedot : Norja