Yhteistalouden purkaminen avoliiton päättyessä - Avoliittotyöryhmä (Oikeusministeriön työryhmämietintöjä, ISSN 1458-6452, 2008)
Tiivistelmä (kuvailulehti).
Keywords: avoliitto; yhteisomistus; perintöoikeus; perintövero