Strafferetlige sanktioner vedkonkurrenceretsbrud - Matikkala, Jussi (Forhandlingerne ved Det 38. nordiske juristmøde i København 21.-23. august 2008. Bind 1, 2008)
Sammanfattning (s. 295).
Keywords: vilpillinen kilpailu; vilpillinen kilpailu : Ruotsi; vilpillinen kilpailu : Norja; vilpillinen kilpailu : Tanska; vilpillinen kilpailu : EY-oikeus; rangaistukset