Kaltevalla pinnalla : perheen sisäisen lähestymiskiellon arviointitutkimus - Rantala, Kati (Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkimuksia, ISSN 1797-562X, 2008)
English summary (s. 399-402): On a slippery slope : an assessment of an eviction and barring order.
Keywords: rikosoikeus; rikosprosessi; lähestymiskielto; perhe; väkivalta