Vanhemmat varhaiskasvatuksen laadun arvioijina : tuloksia Vaikuta vanhempi -selvityksestä - Kronqvist, Eeva-Liisa; Jokimies, Jaana (Raportteja / Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus, ISSN 1236-0740, 2008)
Tiivistelmä (s. 5).
Keywords: vanhemmat; päivähoito; kasvatus