Rahanpesu rangaistavana tekona - Sahavirta, Ritva (Suomalaisen lakimiesyhdistyksen julkaisuja, ISSN 0356-7206, 2008)
Summary: Money laundering as a criminal offence.
Keywords: rahanpesu; rahanpesu : EU-oikeus; rahanpesu : Amerikan yhdysvallat; talousrikokset; teko; oikeuslähteet