Suomalainen taiteilijatuki : valtion suora ja välillinen taiteilijatuki taidetoimikuntien perustamisesta tähän päivään - Rautiainen, Pauli (Tutkimusyksikön julkaisuja / Taiteen keskustoimikunta, ISSN 1796-6612, 2008)
Yhteenveto (s. 96-99).
Keywords: taiteilijat; taide : valtiontuki; apurahat; taidepolitiikka; tekijänoikeus