Apoteksdatalagen : delbetänkande - Sverige. Apoteksmarknadsutredningen; Reje, Lars (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2008)
Sammanfattning (s. 11-14).
Keywords: apteekit : Ruotsi; tietosuoja : Ruotsi; henkilötiedot : Ruotsi; henkilörekisteri : Ruotsi; lääkkeet : myynti : Ruotsi; apteekkarit : Ruotsi; farmaseutit : Ruotsi; tieto- ja viestintärikokset : Ruotsi