Kielellisen tulkinnan fiktio EU-oikeudessa - Paunio, Elina (Lakimies, 2008)
Summary: Linquistic interpretation : a fiction in EU law (s. 360).
Keywords: EU-oikeus; lakikieli; laintulkinta; oikeuskäytäntö