Kotitalouksien maksuvaikeudet 2002-2005 - Muttilainen, Vesa; Reijo, Marie (Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkimustiedonantoja, ISSN 1235-9254, 2007)
Tiivistelmä (s. 30-32).
Keywords: kotitaloudet; velkaantuminen; maksukyvyttömyys