Den europeiska arresteringsordern i Sverige : med några utblickar till Danmark och Finland - Träskman, Per Ole (Nordisk tidsskrift for kriminalvidenskab, 2007)
Abstract (s. 18).
Keywords: rikoksesta epäilty; rikoksentekijän luovuttaminen; rikoksentekijän luovuttaminen : Ruotsi; rikoksentekijän luovuttaminen : Tanska; pidättäminen; valtiosopimukset